Termeni si conditii

Bine aţi venit şi mulţumim pentru accesarea site-ului WWW.INCARCAIEFTIN.RO

CONDIŢII GENERALE

Site-ul INCARCAIEFTIN.RO este un magazin online administrat de SC COSMOSMOBILE SRL, identificată prin CIF : RO181819337, cu sediul în Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 32A, etaj 4, sector 1, Bucureşti, 011055 Tel: 021 313 99 92 Fax: 021 313 99 95.

Accesarea, vizitarea şi/sau achiziționarea de produse de pe www.incarcaieftin.ro implică acceptarea termeniilor şi condiţiilor site-ului, enumerate mai jos. Pentru a fi informat despre condițiile de utilizare ale acestui site vă rugam să parcurgeți toate secțiunile următoare.

SC COSMOS MOBILE SRL își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. De asemenea, SC COSMOS MOBILE SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni și erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, sau erori ale produselor software. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, de fiecare dată când folosiți acest site. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului WWW.INCARCAIEFTIN.RO este proprietatea SC COSMOS MOBILE SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al SC COSMOS MOBILE SRL a oricăror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protecție, atrage dupa sine consecințele prevăzute de legislația în vigoare.

CONFIDENTIALITATE

SC COSMOS MOBILE SRL respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. SC COSMOS MOBILE SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, oferta și politica firmei. COSMOS MOBILE nu incurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs. de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.incarcaieftin.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a www.incarcaieftin.ro. Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru prin fax sau e-mail.

SC COSMOS MOBILE SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderi de informații datorate erorilor, acțiunilor unor terțe persoane sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul WWW.INCARCAIEFTIN.RO .

PRETURI SI INFORMATII DESPRE PRODUSE

Toate prețurile prezentate în cadrul magazinului online WWW.INCARCAIEFTIN.RO  includ TVA (19%).

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Dupa efectuarea unei achizitii si implicit inregistrarea platii, banii nu pot fi returnati.

Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, nu ne asumăm responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

POLITICA DE SOLUTIONARE A RECLAMATIILOR

Reclamatiile vor fi aduse la cunostinta SC Cosmos Mobile SRL telefonic sau prin e-mail in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor.

Reclamatia trebuie inaintata/expediata, in forma scrisa, de catre cumparator in cel mult 15 de zile calendaristice de la data producerii evenimentului contestat, la adresa sediul social al societatii. Aceasta trebuie sa contina: numele, prenumele persoanei care adreseaza plangerea, datele de identificare ale acestuia, descrierea completa a reclamatiei, data producerii evenimentului reclamat, adresa completa unde se doreste primirea raspunsului, adresa de posta electronica,data intocmirii reclamtiei si semnatura.

Orice reclamatie expediata in termenul mai sus  mentionat va fi solutionata in termen de 15 de zile calendaristice de la data primirii ei. Cosmos Mobile S.R.L. va raspunde reclamatiei adresate in scris, prin expediere postala cu confirmare de primire sau prin posta electronica, daca in cuprinsul reclamatiei clientul a optat pentru aceasta si a furnizat o adresa de e-mail, in acest sens.

PLATA

Pentru serviciile de reincarcare comandate din magazinul online INCARCAIEFTIN.RO plata se efectueaza prin card bancar.

Pentru platile online folosind cardurile bancare, securitatea și validitatea autentificării cardurilor va fi confirmată de procesatorul de plăți electronice. Tranzacțiile se realizează exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, în condiții de maximă securitate oferite de platforma euplatesc.ro. Nici o informație legată de cardul Cumpărătorului nu va fi stocată pe serverele INCARCAIEFTIN.RO. Cumpărătorul trebuie să furnizeze procesatorului numele de pe card, codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătură. Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).